/Wie ben ik
Wie ben ik 2018-10-18T12:14:58+00:00

Karin Loek – Wie ben ik?

*legt haar camera heel even weg en vertelt*

Mijn naam is Karin Loek. Ik woon in Westzaan met mijn man Erik en zoontje Jamie. Fotografie is mijn passie. Als klein meisje ging ik al met mijn camera op pad en later werkte ik in een fotowinkel. Ik koos voor de fotovakschool en in 2012 behaalde ik mijn diploma als vakfotograaf.

In fotografie kan ik mijn creativiteit kwijt. Ik blijf me ontwikkelen door me te verdiepen in nieuwe fotografietechnieken, volg workshops, doe uiteenlopende fotoreportages en vind het fijn om zo nu en dan te sparren met andere fotografen.

Mijn studio heb ik aan huis, maar een fotoshoot binnen of buiten de Zaanstreek op locatie is ook mogelijk. Een reportage op het strand, bij je thuis, in het bos of in een kerk?  Ik denk graag met je mee en kom met creatieve ideeën. Niets is mij te gek.

Omdat elke fotoshoot anders is en iedereen zijn eigen wensen heeft maak ik altijd een prijs op maat.

Mail me gerust en ik laat je weten wat ik voor jou kan betekenen.

Liefs,

Karin Loek

Portret fotografie

Boudoirfotografie

Zwangerschapsfotografie

Rapportages en opdrachten